Voorjaarsconcert Here comes the sun!

 

Op zondag 10 april a.s. zingen vrouwenkoor Mrs Johnson & studentenkoor Bathroom Scenario het programma Here comes the Sun!

 

Een uniek concert met twee unieke koren die elk garant staan voor een eigen geluid en repertoire. De beide koren staan onder leiding van dirigent Tobias Bethlehem.

 

Op het programma onder andere muziek van Paul Jenkins, The Beatles, Ola Gjeilo en The Proclaimers. Een mix van eigentijdse en moderne muziek waarbij lente, zomer en zon de rode draad vormen.

 

 

U bent van harte welkom dit vrolijke voorjaarsconcert bij te wonen.

 

Vrouwenkoor Mrs Johnson

Vrouwenkoor Mrs Johnson uit Groningen bestaat uit zeventien zangeressen met ruime ervaring in zingen. Het koor is in 2005 opgericht en heeft sindsdien bijzondere concerten in binnen -en buitenland verzorgd. Dankzij een afwisselende programmering, bijzondere arrangementen en een veelzijdig en uitdagend repertoire bereikt Mrs Johnson een breed publiek.

 

Bathroom Scenario

Bathroom Scenario is een a capella studentenkoor uit Groningen met grote liefde voor zingen! De vereniging is inmiddels al meer dan 30 jaar oud en heeft een gevarieerd repertoire, van de Beatles tot Disney en van oud tot top 40 muziek.